Horoscop Horoscop Scorpion 05.10.2019

Discutii despre chestiuni spirituale sau psihice ar putea rezulta din expunerea unui autor la astfel de subiecte. S-ar putea sa participi la o prelegere a acestei persoane sau poate sa urmaresti un documentar pe aceasta tema. S-ar putea sa nu fii convins de ceea ce trebuie sa spuna aceasta persoana si sa doresti sa o verifici prin cercetarea proprie. Dar nu este acest lucru ceea ce te determina sa inveti de unul singur?

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 24 februarie – 01 martie 2020

Contactele sociale noi si atractiile de la locul de munca pot sa va aduca optiuni romantice in viata dumneavoasta. Daca sunteti deja intr-o relatie serioasa sunteti tentati sa flirtati ceea ce va cauza mici gelozii. Exista sansa ca una dintre dorintele tale de mult timp sa devina realitate. Este o saptamana in care apar noi proiecte de lucru sau planuri de calatorie pe termen scurt. Va simtiti bine in pielea dumneavoastra si simtiti nevoia sa experimentati mereu. La sfarsitul saptamanii vei lua o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul tau.

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Pentru prima saptamana a lunii februarie, Marte va fi plasat in zodia ta, insufland astfel multa incredere si vitalitate. Vei fi suficient de curajos pentru a infrunta provocarile cu vigoare si pasiune. Cu toate acestea, incearca sa iti controlezi ego-ul si agresivitatea incepand cu 8 februarie, pe masura ce Marte va intra in cea de-a doua casa de vorbire, ceea ce necesita nativii Scorpionului sa fie mai atenti la vorbirea lor, avand in vedere faptul ca o singura expresie ii poate face sa cada in o lupta verbala. Evita excesivitatea si incearca sa fii amabil si umil cu toti cei din jur. Nu este rezonabil sa investesti o suma imensa in afaceri, deoarece riscul este posibil. Mergi cu fluxul si fa pasi pentru a te asigura ca stai departe de riscuri si pierderi.

Horoscop de ieri

Nu exista nicio intrebare legata starea ta, deoarece ai muncit din greu in ultimele cateva saptamani. Pe masura ce se apropie termenul limita, s-ar putea sa te trezesti noaptea, sa-ti treaca numere prin cap si sa rescrie propunerile de proiecte care le ai. Este epuizant, pentru a fi sigur, dar stii ca rezultatul final va pune in valoare toata aceasta agravare.

Horoscop Scorpion 05.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului