Horoscop Horoscop Scorpion 05.10.2020

Sa presupunem ca ai fi o alta persoana pentru o zi. Cum te-ai simti daca vei fi tratat asa cum ii tratezi in mod normal pe ceilalti oameni? Acesta este un moment bun pentru a te pune in locul altcuiva si a experimenta viata. Facand acest lucru, esti apt sa devii mai constient de propriile actiuni si de efectul acelor actiuni asupra oamenilor din jurul tau.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te gandesti sa te odihnesti astazi. Ca o barca cu panze pe ocean, in ultima vreme ai fost impozitat de toate turbulentele. Presiunea care a planat asupra ta a fost imensa. Gandeste-te sa faci o pauza. Este posibil sa nu mergi la fel de repede ca inainte, dar vei descoperi ca acesta este exact restul de care ai nevoie pentru a finaliza calatoria.

Horoscop Scorpion 05.10.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului