Horoscop Horoscop Scorpion 06.10.2019

La inceput este posibil sa fii atras de abordarea agresiva a cuiva asupra persoanelor si situatiilor, dar atunci poti vedea ca intr-adevar, aceasta persoana are ceva important din care poti invata. Studiaza acest mod de a merge despre anumite lucruri si realizeaza ca trebuie sa adopti mai multe din aceasta maniera pozitiva pentru a avea succes. Acest lucru este valabil mai ales in materie de dragoste si romantism.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 24 februarie – 01 martie 2020

Contactele sociale noi si atractiile de la locul de munca pot sa va aduca optiuni romantice in viata dumneavoasta. Daca sunteti deja intr-o relatie serioasa sunteti tentati sa flirtati ceea ce va cauza mici gelozii. Exista sansa ca una dintre dorintele tale de mult timp sa devina realitate. Este o saptamana in care apar noi proiecte de lucru sau planuri de calatorie pe termen scurt. Va simtiti bine in pielea dumneavoastra si simtiti nevoia sa experimentati mereu. La sfarsitul saptamanii vei lua o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul tau.

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Pentru prima saptamana a lunii februarie, Marte va fi plasat in zodia ta, insufland astfel multa incredere si vitalitate. Vei fi suficient de curajos pentru a infrunta provocarile cu vigoare si pasiune. Cu toate acestea, incearca sa iti controlezi ego-ul si agresivitatea incepand cu 8 februarie, pe masura ce Marte va intra in cea de-a doua casa de vorbire, ceea ce necesita nativii Scorpionului sa fie mai atenti la vorbirea lor, avand in vedere faptul ca o singura expresie ii poate face sa cada in o lupta verbala. Evita excesivitatea si incearca sa fii amabil si umil cu toti cei din jur. Nu este rezonabil sa investesti o suma imensa in afaceri, deoarece riscul este posibil. Mergi cu fluxul si fa pasi pentru a te asigura ca stai departe de riscuri si pierderi.

Horoscop de ieri

Nu exista nicio intrebare legata starea ta, deoarece ai muncit din greu in ultimele cateva saptamani. Pe masura ce se apropie termenul limita, s-ar putea sa te trezesti noaptea, sa-ti treaca numere prin cap si sa rescrie propunerile de proiecte care le ai. Este epuizant, pentru a fi sigur, dar stii ca rezultatul final va pune in valoare toata aceasta agravare.

Horoscop Scorpion 06.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului