Horoscop Horoscop Scorpion 07.09.2019

Incearca sa nu te lasi pacalit de altii. Daca nu cunosti bine o persoana si nu esti sigur de el sau ea, ai incredere in instinctele tale. Ai tendinta sa-ti pese de ceilalti, astfel incat iti poate fi usor sa-ti para rau pentru cineva si sa te apleci inapoi pentru a te ajuta. Asigura-te ca persoana pe care o ajuti merita cu adevarat si ca ii cunoasti intreaga poveste. Acest lucru te poate scapa de probleme in viitor.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te gandesti sa te odihnesti astazi. Ca o barca cu panze pe ocean, in ultima vreme ai fost impozitat de toate turbulentele. Presiunea care a planat asupra ta a fost imensa. Gandeste-te sa faci o pauza. Este posibil sa nu mergi la fel de repede ca inainte, dar vei descoperi ca acesta este exact restul de care ai nevoie pentru a finaliza calatoria.

Horoscop Scorpion 07.09.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului