Horoscop Horoscop Scorpion 07.09.2020

Astazi, s-ar putea sa apelezi la practici precum meditatia sau dezvoltarea psihica. Este posibil ca unele vise vii din ultimele zile sa fi adus probleme personale pe care trebuie sa le clarifici pentru a progresa. S-ar putea sa preiei gandurile si sentimentele altora mai puternic decat de obicei. Daca te-ai gandit sa inveti sa citesti cartile de tarot sau rune, aceasta este ziua pentru a incepe.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna septembrie 2020

Aceasta luna aduce o schimbare de energie în cariera, finanțele și relațiile si tale – este un moment excelent pentru a reflecta asupra bugetului tau, a planifica o întâlnire cu șeful sau a iniția o conversație despre ceva legat de cariera ta sau de viața publică. Zguduirile vor ajunge în parteneriate și, din nou, este crucial să fii cu oameni care te acceptă pentru cine ești și să nu încerci să te limitezi. Pe măsură ce atmosfera se schimbă, acordați atenție persoanelor neașteptate cu care va veti putea întâlni sau alerga. Spre sfarsitul lunii te regăsești într-o dispoziție foarte filozofică despre dorințele tale și îți dai seama cât de important este pentru tine ca relațiile tale (romantice, creative, profesionale și platonice) să aibă loialitate și un sentiment de aventură. Vrei să lucrezi cu oameni care doresc să vadă lumea, să împărtășească idei și să-si asume riscuri!

Horoscop de ieri

Problemele de dragoste merg bine pentru tine recent, dar astazi ai putea fi singur si incapabil sa atingi un interes romantic actual sau potential. Nu pierde timpul simtindu-te tras in jos. Gaseste ceva care sa iti distraga atentia pana cand prietenul tau poate veni sa te vada si te poti distra putin.

Horoscop Scorpion 07.09.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului