Horoscop Horoscop Scorpion 08.03.2018

Aminteste-ti ca desi exista tensiune si haos peste tot, nu trebuie sa te afecteze. Motto-ul tau ar fi sa fii “implicat in situatie, nu sa faci parte din ea”. Baza celor mai multe fapte se reduce la lupta dintre ceea ce e vechi si ceea ce e nou. Incearca sa nu lasi conflictele celor din jur sa fie ale tale. Incearca sa afli de la ei ceea ce te intereseaza, ramanand suficient de aproape incat sa observi si sa intelegi, dar si suficient de departe incat sa te mentii curat.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 04 – 10 mai 2020

Iubirea are multe fețe și de obicei înşelătoare, de aceea acest interval poate fi benefic pe plan sentimental, dacă faci diferența între realitate de ceea ce doar pare a fi real. Îți dau târcoale mai multe persoane de gen opus, iar confuzia este prezentă. Nu este nevoie să iei o decizie imediat, însă nu este cazul să devii mult prea entuziasmat la fiecare compliment pe care îl primești.
Uiți complet de locul de muncă în acest interval și consideri că îți poți lua și tu un moment de respiro pentru că și așa ai muncit extrem de mult în ultima vreme. Ai mare grijă la lipsa de implicare pentru că te poate costa scump, cel puțin după ziua de marți.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

La locul de munca lucrurile par sa se schimbe rapid si vei observa ca uneori ai nevoie sa privesti situatiile din mai multe perspective pentru a fi sigur de ceea ce faci si mai ales vrei. O serie de surprize neplacute iti dau peste cap calculele, dar chiar si asa nu trebuie sa te lasi prada unor sentimente negative inainte de a auzi si parerile altora. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa evita sa te implici in discutii ce nu te privesc.

Horoscop Scorpion 08.03.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului