Horoscop Horoscop Scorpion 09.01.2020

Daca o anumita neclaritate asupra obligatiilor sociale te streseaza la maxim, astazi vei reusi sa obtii ceva sigur. Incearca sa te incanti cu o cina linistita sau sa inchiriezi filmul preferat sau doar sa te racoresti cu bautura preferata. Nu este egoist sa vrei sa fii singur. E ceva sanatos. Este posibil ca prietenii tai sociali sa nu inteleaga aceasta faza interioara prin care treci, dar in cele din urma ei o vor accepta. Incearca sa fii sincer cu nevoile tale si vei reusi sa iti pastrezi prietenii aproape.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Scorpionii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi ar trebui sa fie plina de satisfactii, de vesti grozave si surprize placute. Pauzele in cariera si sansele de a castiga mai multi bani ar putea veni in calea ta. Exista posibilitatea sa ti se prezinte noi prieteni si pot aparea oportunitati viitoare pentru educatie si calatorii. Orice se manifesta de fapt din toate acestea depinde de tine. S-ar putea sa fii nevoit sa iei decizii dificile.

Horoscop Scorpion 09.01.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului