Horoscop Horoscop Scorpion 09.10.2020

In aceasta zi vei avea de facut anumite reparatii la birou. Se pare ca nimic nu mai functioneaza asa cum ar fi trebuit, ceea ce te va face sa te enervezi foarte repede. Incearca sa te linisteti si sa chemi personalul autorizat pentru a repara acete defectiuni. Chiar daca vei intarzia cu finalizarea anumitor sarcini, nu te panica, deoarece un coleg iti va sari in ajutor.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Pauze bruste cu noroc ar putea veni in cale astazi, posibil prin prieteni sau grupuri cu care esti implicat. Un obiectiv pe termen lung la care ai lucrat poate aduce rezultate neasteptate, dar minunate. Activitatile virtuale de grup, in special cele care implica probleme sociale sau politice, ar putea sa iti ocupe mult timp. Aceasta promite sa fie o zi incarcata si productiva. Asteapta-te la neasteptat!

Horoscop Scorpion 09.10.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului