Horoscop Horoscop Scorpion 10.09.2018

Un prieten ar putea cere un imprumut si eziti sa-i dai banii. Urmeaza-ti instinctele. Persoana, probabil, nu este prea incantata de bani. S-ar putea sa vrei sa participi la unele activitai de grup, dar nu ii lasa pe oameni sa profite de prezenta ta. Esti dispus sa ii slujesti pe cei care au nevoie de tine, dar ar fi bine sa faci deosebire intre cei care au si cei care nu au o nevoie reala de ajutorul tau.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 10 -16 iunie 2019

Scorpionii demonstrează în aceasta saptamana tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evita conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop Scorpion luna iunie 2019

              Odată cu începutul acestei luni, un nou început își va face simțită prezența în viața ta. A venit timpul să scapi de fricile și necunuscutul care te urmau indeaproape de ceva timp. Poate unele noi prietenii și evoluția lor te vor reseta pe o traiectorie pozitivă și, înainte de toate extrem de optimistă.

Nu lasă pornirile spre ceartă să te domine, acum nu e momentul să faci aceste imprudențe, mai bine lupă cu tine însuți, să te abții și să continui să îți urmărești obiectivele care te definesc.

Spre mijlocul lunii e posibil să te confrunți cu ceva provocări de ordin financiar, dar nu dispera și nici nu reacționa când se ivește momentul pentru că ai de câștigat dacă manifești răbdare. E în avantajul tău dacă tratezi totul cu răbdare și discernământ profund. Trebuie să iți canalizezi atenția spre angajamente de lungă durată care pot avea un real impact in viața ta și a celor din jurul tău.

Horoscop de ieri

Daca o problema apare astazi, cauta cea mai simpla solutie. Nu orice problema este complicata. Deseori, cel mai evident raspuns este cel mai bun. Incearca sa iti pastrezi emotiile din problemele care necesita calcul si gandire. Ele pot obfursca vederea si te pot impiedica sa vezi ce este in fata ta.

Horoscop Scorpion 10.09.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului