Horoscop Horoscop Scorpion 10.09.2020

Un prieten ti-ar putea cere un imprumut si s-ar putea sa eziti sa ii dai banii. Urmeaza-ti instinctele. Probabil ca persoana nu este prea priceputa in materie de bani. S-ar putea sa doresti sa participi la unele activitati de grup, dar nu lasa oamenii sa profite pe nedrept de tine. Esti dispus sa-i slujesti pe cei care au nevoie de tine, dar separa-i cei care au si nu au nevoie de ajutorul tau.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna septembrie 2020

Aceasta luna aduce o schimbare de energie în cariera, finanțele și relațiile si tale – este un moment excelent pentru a reflecta asupra bugetului tau, a planifica o întâlnire cu șeful sau a iniția o conversație despre ceva legat de cariera ta sau de viața publică. Zguduirile vor ajunge în parteneriate și, din nou, este crucial să fii cu oameni care te acceptă pentru cine ești și să nu încerci să te limitezi. Pe măsură ce atmosfera se schimbă, acordați atenție persoanelor neașteptate cu care va veti putea întâlni sau alerga. Spre sfarsitul lunii te regăsești într-o dispoziție foarte filozofică despre dorințele tale și îți dai seama cât de important este pentru tine ca relațiile tale (romantice, creative, profesionale și platonice) să aibă loialitate și un sentiment de aventură. Vrei să lucrezi cu oameni care doresc să vadă lumea, să împărtășească idei și să-si asume riscuri!

Horoscop de ieri

Poate fi necesara o reevaluare a obiectivelor tale financiare acum. Unele dintre asteptarile tale pot fi nerealiste si este posibil sa trebuiasca sa le privesti intr-o lumina mai practica. Acest lucru nu inseamna ca nu se vor intampla, ci doar ca sunt sanse sa dureze putin mai mult decat ti-ai dori. Gandeste-te la asta ca la o oportunitate de a dezvolta rabdarea.

Horoscop Scorpion 10.09.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului