Horoscop Horoscop Scorpion 11.10.2019

Inima ta poate fi ranita de nenorocirile care ti s-au intamplat in ultima vreme. Sa te gandesti la vremurile trecute inseamna doar sa scoti galeti de lacrimi dintr-un put. Nu continua sa faci asta singur. Este timpul sa inaintezi. Inima ta este dornica sa inceapa ceva nou si sa aduca aventura in viata ta. Foloseste-ti emotiile ca si combustibil pentru viitor, in loc de restrictii din trecut.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 03-09 august 2020

Sectorul cu adevărat favorabil în acest interval este cel profesional unde ai parte de o lentoare care îți convine, tu neavând prea mult elan. Șefii sunt indulgenți și faci absolut totul în ritmul tău. Nici măcar colegii nu mai fac comentarii totul deplasate la adresa ta. Abia după ziua de vineri se pune problema unei competiții profesionale și tu nu știi dacă să te retragi sau să te motivezi suplimentar.

Pe plan relațional parcă îți lipsește apropierea de un prieten care nu se află lângă tine. Nu ai vrea să pierzi o relație atât de specială de aceea faci eforturi să stai cât mai aproape de el.

Horoscop Scorpion luna august 2020

La începutul acestei luni scorpionii simt dorința de a învața ceva nou , iar capacitățile sale se dovedesc a fi superioare. Luna aceasta va fi promițătoare , acum e timpul ca scorpionii să muncească asupra dezvoltării personale și a stimei de sine .
Cei care dețin posturi de conducere trebuie să fie foarte atenți, pentru ca urmează o perioada de instabilități pe plan profesional; nu vă lăsați influențați de partenerii de afaceri și bazați-vă pe propria intuiție.
La mijloc de lună ve-ți avea ocazia să cunoașteți oameni noi, să legați relații de prietenie și chiar să vă împliniți câteva din obiectivele mult dorite.
Viața personală în această lună pare să fie liniștită, plină de mici suprize; scorpionii vor trăi momente frumoase alături de partenerul său , iar pentru cei singuri această lună pare să promită noi întâlniri , pasiuni sau chiar relații puternice .

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa primesti o invitatie la un eveniment social , iar tu nu vei dori sa mergi. Este posibil ca cei prezenti sa nu aiba nimic in comun cu tine si simti ca evenimentul va fi obositor si plictisitor. Cu toate acestea, exista anumiti factori legati de afaceri care te pun pe ganduri si esti tentat sa mergi. Cat de urgenta poate fi afacerea ta? Cat de importante sunt datele de contact? Gandeste-te la asta inainte de a accepta sau refuza.

Horoscop Scorpion 11.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului