Horoscop Horoscop Scorpion 11.10.2019

Inima ta poate fi ranita de nenorocirile care ti s-au intamplat in ultima vreme. Sa te gandesti la vremurile trecute inseamna doar sa scoti galeti de lacrimi dintr-un put. Nu continua sa faci asta singur. Este timpul sa inaintezi. Inima ta este dornica sa inceapa ceva nou si sa aduca aventura in viata ta. Foloseste-ti emotiile ca si combustibil pentru viitor, in loc de restrictii din trecut.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 09 – 15 decembrie 2019

Daca aveai senzatia ca lucrurile au scapat de sub control, saptamana aceasta ai senzatia ca si cum te-ai intoarce pe sacunul soferului. Actiunile tale vor fi calculate, ceea ce te va face mult mai apreciat la locul de munca. Legatura stransa a lui Jupiter cu Mercur te vor face optimist si vei avea curajul sa faci un plan indraznet. O combinatie placuta a planetelor in zodia ta, vor veni cu promisiunea unei iesiri romantice speciale.

Horoscop Scorpion luna decembrie 2019

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Cei singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

Este posibil ca un vecin sa aibe nevoie de sprijin suplimentar acum. O noua afacere s-ar putea deschide in cartierul tau care, intr-un fel, va deschide usi noi. Ar putea fi o noua oportunitate de angajare sau ar putea insemna un mod mai eficient de a actiona in profesia ta actuala. Nu fi surprins daca petreci mult timp conducand astazi.

Horoscop Scorpion 11.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului