Horoscop Horoscop Scorpion 11.10.2019

Inima ta poate fi ranita de nenorocirile care ti s-au intamplat in ultima vreme. Sa te gandesti la vremurile trecute inseamna doar sa scoti galeti de lacrimi dintr-un put. Nu continua sa faci asta singur. Este timpul sa inaintezi. Inima ta este dornica sa inceapa ceva nou si sa aduca aventura in viata ta. Foloseste-ti emotiile ca si combustibil pentru viitor, in loc de restrictii din trecut.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Un conflict intre responsabilitatile tale fata de familie si obligatiile fata de prieteni ti-ar putea destabiliza astazi morarul. Poate doresti sa participi la un eveniment, dar trebuie sa te ocupi imediat de problemele emotionale din casa. Ar putea fi dificil sa iti pastrezi mintea rece in aceste conditii. Daca poti, ar trebui sa gasesti o modalitate de a-ti satisface familia si de a iesi afara. Fa un pas inapoi si fii obiectiv!

Horoscop Scorpion 11.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului