Horoscop Horoscop Scorpion 11.10.2021

Astazi s-ar putea sa fii in ochii publicului impreuna cu niste prieteni apropiati si poate cu un partener de dragoste. S-ar putea sa fii nevoit sa tii un discurs, sa conduci un grup de discutii sau sa fii centrul atentiei la o petrecere. Este posibil sa-i tii pe cei din jurul tau speriati, deoarece capacitatile tale oratorii sunt foarte mari. Bucura-te de atentie si asigura-te ca vei imparti cu ceilalti ceea ce obtii.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

La locul de munca vei fi destul de agitat din cauza unei inspectii neanuntate. Se pare ca cineva te invidiaza si incearca sa iti puna bete-n roate in tot ceea ce faci. Incearca sa nu te enervezi si sa nu jignesti pe cineva. Simte-te mandru ca munca ta este invidiata de ceilalti.

Horoscop Scorpion 11.10.2021

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului