Horoscop Horoscop Scorpion 12.02.2018

Vei avea parte de vizitatori ce ar dori sa discute cu tine o afacere sau poate despre o intreprindere pe care o dezvolti pe cont propriu. Daca nu esti atent, ai putea fi prins in conversatiii care sunt mai sociale decat practice si astefel risti sa pierzi din vedere motivele pentru care ai luptat. Ramai concentrat asupra chestiunii si poti fi surprins de rezultate.

Horoscop saptamanal Scorpion 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana este recomdat sa ai rabdare in luarea unor decizii financiare si sa nu faci imprumuturi financiare deoarece vor fi greu de recuperat. Calatoriile si mai ales calatoriile spirituale iti vor ocupa o mare parte din aceasta saptamana. Cineva din familie va avea nevoie sa-i acorzi mai multa atentie si grija.

Horoscop Scorpion luna octombrie 2019

Desi in general nu ai probleme cu singuratatea, luna aceasta este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Vei incerca sa relationezi, sa colaborezi si sa petreci cat mai mult timp cu semenii tai.
Venus si Mercur intra in casa a 5-a a dragostei si a placerii dupa jumatatea lunii, cea ce inseamna ca daca esti singur vei avea o noua oportunitate in dragoste si vei intalni pe cineva extrem de atractiv. Vei fi inconjurat de oameni excentrici si inspirati care vor veni cu idei perfecte pebtru tine.
Anumite conversatii legate de bani si de siguranta financiara vor fi in centrul atentiei in a doua parte a lunii.
Un sentiment minunat de armonie si generozitate pare sa te loveasca spre sfarsitul lunii, asa ca incearca sa profiti de aceste zile si cere tot ce ai nevoie!

Horoscop de ieri

Astazi risti sa te certi cu un coleg de munca din cauza unor acuzatii nefondate. Incearca sa nu arunci acuzatii sau cuvinte rautacioase pana nu afli adevarul. Poate ar fi bine daca ai face tot posibilul sa eviti ca aceasta discutie sa degenereze deoarece risti sa fii penalizat de catre superiori.

Horoscop Scorpion 12.02.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului