Horoscop Horoscop Scorpion 12.07.2020

Evenimente care implica arte sau studii spirituale ar putea avea loc astazi. S-ar putea sa fii pus in contact cu persoane noi care iti impartasesc interesele. Dragostea si romantismul ar putea lua o aura de basm. S-ar putea sa vizualizezi partenerii de iubire actuali si potentiali prin ochelari de culoarea trandafirului, vazand doar trasaturile lor incantatoare. Acest lucru este in regula si ar trebui sa te bucuri de el, atat timp cat nu ramai prins in asteptari nerealiste. Sunt oameni la fel ca toti ceilalti.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Scorpion 03-09 august 2020

Sectorul cu adevărat favorabil în acest interval este cel profesional unde ai parte de o lentoare care îți convine, tu neavând prea mult elan. Șefii sunt indulgenți și faci absolut totul în ritmul tău. Nici măcar colegii nu mai fac comentarii totul deplasate la adresa ta. Abia după ziua de vineri se pune problema unei competiții profesionale și tu nu știi dacă să te retragi sau să te motivezi suplimentar.

Pe plan relațional parcă îți lipsește apropierea de un prieten care nu se află lângă tine. Nu ai vrea să pierzi o relație atât de specială de aceea faci eforturi să stai cât mai aproape de el.

Horoscop Scorpion luna august 2020

La începutul acestei luni scorpionii simt dorința de a învața ceva nou , iar capacitățile sale se dovedesc a fi superioare. Luna aceasta va fi promițătoare , acum e timpul ca scorpionii să muncească asupra dezvoltării personale și a stimei de sine .
Cei care dețin posturi de conducere trebuie să fie foarte atenți, pentru ca urmează o perioada de instabilități pe plan profesional; nu vă lăsați influențați de partenerii de afaceri și bazați-vă pe propria intuiție.
La mijloc de lună ve-ți avea ocazia să cunoașteți oameni noi, să legați relații de prietenie și chiar să vă împliniți câteva din obiectivele mult dorite.
Viața personală în această lună pare să fie liniștită, plină de mici suprize; scorpionii vor trăi momente frumoase alături de partenerul său , iar pentru cei singuri această lună pare să promită noi întâlniri , pasiuni sau chiar relații puternice .

Horoscop de ieri

Zilele trecute ai avut parte de mult stres si acum vrei o dupa amiaza intr-o companie placuta departe de grijile de zi cu zi care te macina. Incearca sa gasesti un loc in care te simti special si care iti ofera portia de optimism necesara unei stari de bine. Seninatatea ta iti aduce ceva simpatizanti in plus.

Horoscop Scorpion 12.07.2020

scorpion

Istoric Scorpion



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului