Horoscop Horoscop Scorpion 12.09.2023

Dupa cateva zile care au fost un pic serioase, astazi te trezesti cu o inima usoara si energie nelimitata! Capacitatea ta de seductie va fi la apogeu, asa ca de ce sa nu o folosesti in avantajul tau? Barbatii si femeile care lucreaza cu tine, vor ceda astazi dorintelor tale. Influenta ta se extinde la toate nivelurile organizatiei. Daca te-ai gandit sa-i ceri sefului tau o crestere de salar, fa-o azi!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Un partener de afaceri sau romantic ar putea fi sumbru astazi. Nu intreba. Preocuparea ta nu este neapreciata, dar uneori oamenii prefera sa isi rezolve singuri lucrurile. Fii un bun ascultator, dar da-te inapoi daca este necesar. Fa ceva de unul singur. Partenerul tau va vorbi cand va fi pregatit.

Horoscop Scorpion 12.09.2023

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului