Horoscop Horoscop Scorpion 13.05.2022

Contactul cu prietenii care locuiesc sau lucreaza departe ar putea aduce o serie de noi oportunitati. S-ar putea sa te gandesti si sa faci o excursie, poate in alta tara. O oportunitate de a participa la un seminar de vreun fel s-ar putea prezenta, eventual prin intermediul prietenilor. Se intampla multe, dar incearca sa ramai concentrat. Ceea ce se intampla astazi ar putea fi prea important.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Parti din viata ta care s-ar putea sa fi luat recent o intorsatura inapoi, revin acum pe drumul cel bun. Ar trebui sa descoperi ca proiectele mari care implica electricitate, gadgeturi sau orice piese mecanice vor fi in sfarsit favorizate acum. Ai rabdare, pentru ca schimbarea energiei de astazi poate fi subtila. Ar trebui sa incepi sa simti aceasta crestere a miscarii inainte si mai mult in urmatoarele cateva saptamani.

Horoscop Scorpion 13.05.2022

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului