Horoscop Horoscop Scorpion 13.06.2018

In aceasta zi vei reusi sa iti ascunzi sentimentele. Emotiile au o ocazie amuzanta de a te face sa te simti ca pe o scena. Daca esti inconjurat de cei dragi, sansele sa te asculte sunt foarte mari. Poti sa iti eliberezi mintea, sa te intoarci la drum si sa te apropii de cei care te intereseaza in acest proces. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa primesti o veste despre un vechi amic.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 15 – 21 iulie 2019

Orice discuție despre investiții și activități noi în afacere, se pare că poate să aducă unele conflicte. Nu fi doar tu și ideea atunci când promovezi o nouă viziune celorlalți, fă puțin loc și dialogului, pentru că așa vei arăta că mai contează și cei pe care te bazezi să execute.
Trebuie să știi că o discuție importantă se vrea purtată și ai face bine să-I dai curs cât mai curând. Vei constata că poate să scoată la lumină unele sentimente de care nu știai. Lasă să treacă orice neînțelegere de la sine pentr că un semn de maturitate si respect în același timp.
Este însă destul de important pentru tine să reții că e un moment bun să îți promovezi afacerea, sau ideile pe care le ai. Sunt unele persoane care așteaptă să afle exact ce ai tu de oferit.

Horoscop Scorpion luna iulie 2019

Pe măsură ce începe luna, faci progrese solide în relațiile tale, renuntand la temeri și percepții mai întunecate, pentru a recunoaște sprijinul foarte real în viața ta. Luna nouă din 3 iulie te atrage în continuare într-un angajament financiar, sexual sau personal. Nu ești neputincios. Fii conștient de valorile și dorințele tale și poti face alegeri conștiente.
Pe măsură ce Marte se opune lui Saturn câștigi o perspectivă nouă asupra unei situații, poate o problemă juridică.
Până pe 17 iulie, luna plină în Sagetator aduce la lumină problemele legate de venituri și implicații. Evita luptele de putere. Ești liber și nu există o alegere greșită. Ai încredere în viziunea cea mai optimistă. Aceasta este o șansă pentru o anumită reevaluare, permițându-ti să investesti în angajamente care se aliniază la valorile și obiectivele pe termen lung.
Pe măsură ce se termină luna, evoluțiile neașteptate te împing mai departe de-a lungul călătoriei tale. Mai presus de toate, ai încredere în tine când intri în lumină.

Horoscop de ieri

Partea ta artistica vrea sa te conduca intr-un fel ciudat. Poate ar trebui sa iei in considerare construirea unui site web sau sa devii comentator la un spectacol de radio local. Visele tale au nevoie de un vehicul pentru a ajunge la audienta. Gaseste mijloacele. Ai capacitatea de a inspira multi oameni. Ia aceasta abilitate in serios si foloseste-ti talentele creative.

Horoscop Scorpion 13.06.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului