Horoscop Horoscop Scorpion 13.06.2020

Emotiile volatile pot iesi la suprafata printre membrii gospodariei tale astazi. Acest lucru s-ar putea dovedi iritant pentru tine, dar incearca sa eviti sa te implici in certurile altora. In momente de genul acesta, s-ar putea spune multe care nu ar trebui sa fie spuse, iar scuzele nu vor repara nimic neaparat. Aceasta este o zi minunata pentru a pregati ceva in jurul casei, deoarece energia ta fizica este ridicata. Foloseste-ti bunul simt estetic.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Scorpionii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

In aceasta zi ai putea simti nevoia sa iesi din cotidian si sa te duci cu mintea in zone neexplorate inca, din constiinta ta. Orice activitate care-ti starneste curiozitatea si te stimuleaza mental este binevenita. Simti nevoia sa primesti anumite raspunsuri, mesaje care sa te ghideze si surse de inspiratie noi. Provocarea zilei consta in a invata sa te detasezi de parerile dezaprobatoare ale celorlalti sau de propriile ganduri pesimiste.

Horoscop Scorpion 13.06.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului