Horoscop Horoscop Scorpion 14.02.2017

O persoana pe care nu ai vazut-o de ceva vrreme va veni in vizita si iti va da o veste foarte buna. La serviciu exista posibilitatea sa fii indispus si sa nu prea ai chef de vorba ceea ce va duce la unele discutii aprinse cu colegii. Incearca sa socializezi cu cei din jur deoarece risti sa te izolezi. Partenerul de viata te va sprijini si te va ajuta sa rezolvi problemele pe care le-ai intampinat in ultima vreme.

Horoscop săptămânal Scorpion 15 – 21 aprilie 2019

              Ești foarte aproape de împlinirea pe plan sentimental, fie că ești single sau într-o relație, zilele care urmează te vor pune intr-o lumină foarte bună pentru cel de lângă tine, lucru pe care îl vei revendica la maxim.

               La muncă, unele sarcini destul de precise îți dau bătăi de cap și te pun la o grea încercare. Nu e minic care să nu știi să îndeplinești, ci doar termenele de livrare și calitatea muncii trebuie să fie impecabile. Ai destule cunoștințe să duci la bun sfârșit orice sarcină din domeniul tău, așa că trebuie doar să te concentrezi și să stărui în desăvârșirea sarcinilor și vei avea bucurii deosebite. Chiar un câștig suplimentar substantial te așteaptă la final.

Ai mult noroc la bani în zilele ce urmează, pentru că dacă vei hotărâ să te descizi spre ceva extra, va fi o decizie înțeleaptă și pentru moment dar și pentru viitor. Dacă ai de mers la cumpărături pe weekend, o să ai parte de momente plăcute.

Horoscop Scorpion luna aprilie

              Între toate noutățile pe care le vei primi de la cursul actual al vieții, cea mai mare importanță o are noutatea dată de orientarea către un stil de viață mai sănătos. Aici este cea mai acută nevoie de schimbare, tu știi foarte bine de ce. Trebuie să alegi să te transformi în consumator și promotor al vieții sănătoase pe tremen nelimitat. Vei scăpa de obiceiurile nesănătoase și unele adicții, dar mai ales vei reuși să scapi de acele situații în care ajungeai frecvent să fii epuizat fizic sau emoțional. Dacă vei stărui vei fi vindecat.

O să ai șansa rară de a te redescoperi așa cum ești tu, nemascat de vreun interes a=sau sitiație trecătoare. Ai deja o marjă mare de libertate și nu mai trebuie decât să mai pui și mintea pe  aceleași acorduri și toate se vor desfășura în favoarea ta.

În a doua parte a lunii se pot alinia mai multe realități în fața ta, în așa fel încât vei descoperi un nou EU de care vei fi pe deplin satisfăcut. Poate și unele persoane din trecut se vor propia dinnou de tine cu un scop, de data asta, mult mai evident – împărtășiți aceleași valori de mici. Lasă la oparte așteptările standard și o să fii plăcut impresionat de ce va urma.

Horoscop de ieri

Aceasta va fi o zi grea, pentru ca vei primi intrebari dificile la care vei fi nevoit sa raspunzi. Daca iti place sa meditezi, gandeste-te sa iti petreci mai mult timp facand asta. Ai putea invata multe despre tine. Vei vedea toata paleta de emotii umane in alte persoane, de la bucurie la dezamagire. Tu unde te incadrezi?

Horoscop Scorpion 14.02.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului