Horoscop Horoscop Scorpion 14.04.2019

Este posibil sa fi auzit in ultima vreme o poveste suculenta despre un prieten si vrei doar sa o impartasesti cu cei din anturajul tau. Fii atent cu acest impuls! Grupul in cauza nu ar aprecia sa auda despre ceea ce faci. Ai putea face ceva inutil in legatura cu reputatia cuiva. Gandeste-te cum te-ai simti daca spectacolul ar fi legat de tine!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 16 – 22 decembrie 2019

Ai in fata o tentatie destul de greu de stapanit- cumparaturile. Este ceva care te face sa te simti mai bine, dar nu si de data asta, pentru ca se pare ca nu te vei bucura prea mult de obiectele pe care le cumperi acum. Ar fi bine sa stii sa eviti aceste tentatii acum. Cel mai bine ar fi sa acorzi mai multa atentie cumparaturilor sentimentale pe care le faci adesea, este un mod de a controla aceasta stare si de a salva niste economii care se vor dovedi utile pe viitor.

Horoscop Scorpion luna decembrie 2019

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Cei singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

Daca viata ta ar fi fost un meci de box iar adversarul tau era plin de complimente, vei castiga cu siguranta aceasta runda! Felicitari - acum, revin-o in coltul tau si regrupeaza-te pentru urmatoarea runda. Va fi o lupta continua pentru a nu te lasa plictisit sau distras acum. Aceasta lipsa de stimulare va continua un timp si, desi s-ar putea sa incerci cel mai indraznet mod pentru a gasi o provocare potrivita pentru intelectul tau fara noroc. Incearca doar sa ramai concentrat!

Horoscop Scorpion 14.04.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului