Horoscop Horoscop Scorpion 14.06.2017

Din cauza unor probleme de sanatate nu te vei simti in stare sa te deplasezi la serviciu. Sefii iti vor intelege situatia si iti vor oferi ziua libera astfel incat sa te poti pune pe picioare si sa te poti ocupa de responsabilitatile tale cat de curand. Prietenii vor veni sa te invite la o mica petrecere pentru a te face sa te simti mai bine si sa uiti de toate problemele.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Cand vine vorba despre dragoste, trebuie sa fii prudent. Chiar daca ziua de azi iti va oferi prilejul sa cunosti anumite persoane cu care vei avea sau nu anumite relatii de durata, va trebui sa iti asculti instictul, nu exista ceva care sa vina fara anumite probleme.

Horoscop Scorpion 14.06.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului