Horoscop Horoscop Scorpion 14.08.2016

Evenimente speciale pot avea loc astazi si te vor ajuta sa iti schimbi viata in bine. Dimineata vei avea mult de lucru si asa vei fi apreciat la locul de munca. Seara vei lua o decizie importanta in ceea ce priveste o chestiune sentimentala. Te poti baza pe intuitie , dar tot in acest timp sfatul unui prieten se poate dovedi a fi foarte util.

Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Este important pentru tine sa fii prudent astazi. Daca trebuie sa iesi , asigura-te ca esti calm si atent inainte de a ajunge la volanul unei masini. Nu uita sa iti iei casca daca mergi cu bicicleta. Emotiile puternice care apar in acest moment sunt apte sa declanseze un raspuns fizic care ar putea fi destul de puternic, chiar putin violent. Fii atent la astfel de tendinte.

Horoscop Scorpion 14.08.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului