Horoscop Horoscop Scorpion 15.04.2020

S-ar putea sa te simti putin cam obosit si deprimat de micul dejun in aceasta dimineata. Responsabilitatile domestice uneori iti aglomereaza spiritul. Ce zici de a te trata intr-o scurta vacanta, un pic de timp liber doar pentru tine? Poti sa o justifici pentru ca este vital pentru moralul tau. Poate ca poti folosi timpul liber pentru a elabora un program saptamanal si pentru a face ca volumul de munca sa iti fie mai putin descurajant.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 04 – 10 mai 2020

Iubirea are multe fețe și de obicei înşelătoare, de aceea acest interval poate fi benefic pe plan sentimental, dacă faci diferența între realitate de ceea ce doar pare a fi real. Îți dau târcoale mai multe persoane de gen opus, iar confuzia este prezentă. Nu este nevoie să iei o decizie imediat, însă nu este cazul să devii mult prea entuziasmat la fiecare compliment pe care îl primești.
Uiți complet de locul de muncă în acest interval și consideri că îți poți lua și tu un moment de respiro pentru că și așa ai muncit extrem de mult în ultima vreme. Ai mare grijă la lipsa de implicare pentru că te poate costa scump, cel puțin după ziua de marți.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Astazi vei incerca sa refuzi cu zambetul pe buze o propunere care ar fi putut sa iti schimbe definitiv viata. Nu te astepta la multe laude pentru atitudinea ta nepasatoare si nici la o alta oferta mai buna. Chiar daca oportunitatile nu apar la fiecare colt, este bine sa profiti de ele la momentul potrivit.

Horoscop Scorpion 15.04.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului