Horoscop Horoscop Scorpion 15.06.2018

Astazi vei fi putin cam distant si distrat de cei din jurul tau. Aceasta energie are pontetialul de a te face sa pari ca de pe o alta planeta. Daca capul tau este in nori, ai putea sa le lasi o impresie gresita celor din jur. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant deoarece un prieten sau un partener va incerca sa iti atraga atentia. S-ar putea sa te ajute sa te eliberezi de orice indoiala si sa te atraga intr-un weekend distractiv.

  • Dragoste
    1.0 rating
  • Bani
    3.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Scorpion 11 februarie – 17 februarie 2019

Ar fi timpul să mai dai crezare și inimii. Acesta e îndemnul pentru zilele ce urmează. Deși tot acum se pare că vei remarca și forte multe subiecte noi, de interes, care te vor capta în intenția ta de a avea împliniri mărețe. Nu e nimeni mai favorizat ca tine atunci când vine vorba de atingerea scopului personal.

Se așterne un climat favorabil pentru toți cei care au de luat examene sau care așteaptă avansarea de ceva timp. Cu toate acestea, dacă vrei să simți îmbunătățiri în starea ta de sănătate, ar fi recomandat să mai umbli puțin la ritm. Nu poți să o duci în acest ritm până la final. Unele lucruri se rezolvă de la sine, și chiar nu mai contează ce cred alții. Mai slăbește puțin ritmul și va fi bine.

Problemele din familie încep să se mai rezolve și vei fi mai puțin tensionat din această cauză. Nu ai timp de pierdut așa că trebuie să începi să eviți pe cei care nu îți aduc nimic valoros în viață.

Horoscop Scorpion luna februarie

La începutul lunii un sentiment de singurătate te bântuie. Nu simți căldura și afectivitatea pe care le aștepți de la cel care îți stă alături și chiar te întrebi de ce? Răspunsul la această întrebare nu e unul de căutat prea mult, pur și simplu, așa se întâmplă și, uneori, periode de acest fel ăți pot da puțin răgaz interior, să te asculți pe tine și inima ta. Poate e un moment de autocercetare care aduce mai mult a meditație sau consultarea conștiinței. Tot acum ai șansa să te eliberezi de griji și de zumzetul permanent al activităților cotidiene.

Nici la serviciu nu e prea optimistă atmosfera, cu toate că îți faci datoria și ai grijă să nu rămână nimic neîmplinit, nu ai parte de prea multă înțelegere. Se așteaptă de la tine o altfel de comunicare, poate unele vorbe îți sunt greșit înțelese și pot crea confuzii.  Dacă ai ceva de spus trebuie să începi să îți alegi cuvintele pentru a nu fi greșit înțeles și pentru a nu da naștere la discuții. Punctul tău de vedere e important dar fii atent cum îl exprimi ca să nu fie interpretat greșit. Când vei reuși să te abții, să taci când altii vociferează puternic, vei descoperi că nu mai esti oaia neagră sau portavocea nemulțumirilor din grup. Ar fi bine să te gândești că au și ceilalți dreptatea lor, deși tu nu o aprobi, și că prin rezultat vei dovedi ceea ce inițial voiai să susții.

Horoscop de ieri

Porti camasa dungata si pantalonii preferati, astazi. Cu cat te confrunti mai mult cu lumea din afara, cu atat mai bine. S-ar putea sa te simti salbatic in afara locului la inceput, dar vei incepe sa vezi frumusetea, importanta si respectul pe care le primesti cand iesi din multime. Aceasta schimbare de atitudine iti va face bine. Este posibil sa vezi un mod de viata complet nou.

Horoscop Scorpion 15.06.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange