Horoscop Horoscop Scorpion 16.02.2021

Vei primi un mesaj de la persoana iubita sau vei afla ca un prieten apropiat se pregateste de nunta si va veni sa te invite. La un moment dat vei dori sa te relaxezi stand in pat ascultand o muzica buna sau citind o carte de dragoste. Seara te vei gandi la o baie calda cu multa spuma si lumanari aprinse.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Un esec neasteptat ar putea interfera cu atingerea unui obiectiv pe termen lung. Este o zi in care vei dori sa fii singur sa poti lucra la proiectele proprii. Este foarte probabil sa fii nelinistit in compania altor persoane. Exista posibilitatea sa primesti o suma de bani ce te va ajuta sa depasesti o situatie mai dificila.

Horoscop Scorpion 16.02.2021

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului