Horoscop Horoscop Scorpion 16.04.2017

Vei dori sa raspunzi informatiilor creative care vor circula liber astazi. Nu suprima nevoia de a canta, de a compune, de a picta sau de a scrie. Vei fi in plina floare de creativitate, astfel incat sa profiti la maximum de ea. Vei putea sa te ocupi de obligatiile tale zilnice si sa faci in continuare loc pentru expresia ta creativa. Asculta mesajele pe care le primesti si le lasa-le sa izbucneasca.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana este recomdat sa ai rabdare in luarea unor decizii financiare si sa nu faci imprumuturi financiare deoarece vor fi greu de recuperat. Calatoriile si mai ales calatoriile spirituale iti vor ocupa o mare parte din aceasta saptamana. Cineva din familie va avea nevoie sa-i acorzi mai multa atentie si grija.

Horoscop Scorpion luna octombrie 2019

Desi in general nu ai probleme cu singuratatea, luna aceasta este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Vei incerca sa relationezi, sa colaborezi si sa petreci cat mai mult timp cu semenii tai.
Venus si Mercur intra in casa a 5-a a dragostei si a placerii dupa jumatatea lunii, cea ce inseamna ca daca esti singur vei avea o noua oportunitate in dragoste si vei intalni pe cineva extrem de atractiv. Vei fi inconjurat de oameni excentrici si inspirati care vor veni cu idei perfecte pebtru tine.
Anumite conversatii legate de bani si de siguranta financiara vor fi in centrul atentiei in a doua parte a lunii.
Un sentiment minunat de armonie si generozitate pare sa te loveasca spre sfarsitul lunii, asa ca incearca sa profiti de aceste zile si cere tot ce ai nevoie!

Horoscop de ieri

Nu vrei sa stai nemiscat un minut. S-ar putea sa-i ametesti pe ceilalti cu energia ta si sa ai o senzatie de mancarime. Este posibil sa ai in vedere o calatorie lunga in strainatate. Este bine sa iti faci planuri pentru toate alegerile tale, dar nu te angaja la nimic astazi. Imaginatia si spiritul tau sunt un pic prea profunde pentru a te baza pe orice. Bucura-te de toate alegerile pe care le poti face deocamdata.

Horoscop Scorpion 16.04.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului