Horoscop Horoscop Scorpion 16.08.2019

Legatura dintre gandurile si cuvintele tale este puternica astazi, iar comunicarea cu ceilalti merge deosebit de bine. Daca exista ceva important de spus, nu vei ezita sa o spui, spre deosebire de obisnuinta ta de a te abtine din a vorbi cu persoana care chiar trebuie sa te auda cel mai mult. Faci oamenilor o favoare lasandu-i sa impartaseasca intelepciunea ta incredibila.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 21 – 27 octombrie 2019

In aceasta saptamana vei lucra intens la obiectivele tale de cariera. Vei reusi sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine in aceasta perioada. Spre sfarsitul saptamanii se pare ca vei primi bani ca recompensa pentru eforturile depuse sau vei recupera anumiti bani. Trebuie sa cheltui banii cu intelepciune deoarece esti dispus la cheltuieli mari.
In weekend datorita atitudinii tale pozitive te vei simti fericit si relaxat.

Horoscop Scorpion luna octombrie 2019

Desi in general nu ai probleme cu singuratatea, luna aceasta este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Vei incerca sa relationezi, sa colaborezi si sa petreci cat mai mult timp cu semenii tai.
Venus si Mercur intra in casa a 5-a a dragostei si a placerii dupa jumatatea lunii, cea ce inseamna ca daca esti singur vei avea o noua oportunitate in dragoste si vei intalni pe cineva extrem de atractiv. Vei fi inconjurat de oameni excentrici si inspirati care vor veni cu idei perfecte pebtru tine.
Anumite conversatii legate de bani si de siguranta financiara vor fi in centrul atentiei in a doua parte a lunii.
Un sentiment minunat de armonie si generozitate pare sa te loveasca spre sfarsitul lunii, asa ca incearca sa profiti de aceste zile si cere tot ce ai nevoie!

Horoscop de ieri

Astazi ar putea fi o zi ciudata, deoarece ti se pare tot mai dificil sa te concentrezi. Acest lucru nu este diferit de tine. De obicei esti eficient si indreptat la nivel. De vina pentru aceasta zi sunt planetele. Configuratia lor este cauza acestei letargii. Accepta faptul ca nu te vei misca in ritmul tau obisnuit. Poti compensa maine pentru timpul pierdut.

Horoscop Scorpion 16.08.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului