Horoscop Horoscop Scorpion 17.03.2019

O surpriza recenta sau o veste buna despre bani ti-ar putea transforma gandurile legate de renovarea si decorarea casei. S-ar putea sa incerci pictura sau orice altceva ce poate aduce o atingere decorativa in casa. Chiar daca nu ai o avere pe care sa o cheltuiesti, florile proaspete sau alte plante pot face o camera sa se schimbe in cateva minute. S-ar putea chiar sa cumperi niste mobilier nou. Distreaza-te cu proiectele tale astazi!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 18 – 24 noiembrie 2019

E perioada regretelor si a nemultumirilor legate de ceva in care ai investit timp si bani in ultima perioada. Fie este vorba de o dezamagire din partea partenerului de viata fie e ceva legat de o investitie familiala. Vei avea un nivel de interactiune crescut si asta te va ajuta sa gasesti solutii la problemele pe care le ai. Incearca sa faci o lista cu prioritatile pe care le ai de facut pentru a nu te confrunta cu probleme in urmatoarea perioada.

Horoscop Scorpion luna noiembrie 2019

In aceasta luna este necesar sa participi la diferite adunari si intalniri. Vor exista multe situatii conflictuale si tensiuni in jurul tau dar vei reusi sa le depasesti cu bine.n Succesul unei rude sau a unui copil din familie iti va aduce multa bucurie.
Este o luna favorabila din punct de vedere financiar. Vei obtine venituri suplimentare sau te vei bucura de cresterea salariala.
Te vor preocupa anumite relatii din trecut sau poti experimenta o intalnire cu o iubire veche, care va fi placuta pentru ambele parti.

Horoscop de ieri

Ai o natura flexibila. Este posibil ca alti oameni sa fie la fel de maleabili ca tine, dar acum este sansa ta de a lua conducerea. Esti la linia de plecare asteptand inceperea cursei. Nu astepta ca altii sa faca primul pas, astfel incat sa stii ca este sigur sa mergi. Tine-ti urechile si ochii in acord. De indata ce auzi „Du-te”, incepe sa alergi cat de repede poti.

Horoscop Scorpion 17.03.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului