Horoscop Horoscop Scorpion 17.04.2020

Iti propui sa te implici mai putin in relatia din care faci parte si asta chiar daca partenerul pare mai indragostit ca niciodata. Vrei sa ii lasi oportunitatea sa preia initiativa in cuplu si sa te lasi si tu impresionat de gesturi tandre si activitati de cuplu interesante. Sa nu te mire daca noua ta atitudine il va surprinde pe partener.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Un prieten se simte un pic descurajat astazi si are nevoie sa fie inveselit. Evenimentele sociale sau activitatile de grup ar putea fi de mare ajutor si ti-ar face un bine si tie. Un obiectiv pe termen lung ti se indeplineste in cele din urma, ceea ce justifica nevoia de a sarbatori. Interactiunea cu mai multe persoane ar putea necesita mult timp si concentrare, dar ai grija sa nu te obosesti prea rau.

Horoscop Scorpion 17.04.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului