Horoscop Horoscop Scorpion 17.05.2019

Este posibil sa nu fii foarte precis. Motto-ul ta pare sa fie “totul este relativ”. Totusi, atentia acordata detaliilor nu inseamna neaparat ca pierzi din vedere lucruri fundamentale. Daca esti artist, ai putea face un efort astazi pentru a fi mai clar in expresia ta si sa incerci sa ramai cu picioarele pe pamant.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa te simti azi deosebit de cald si iubitor fata de aproape oricine intalnesti. Vestile bune legate de bani ar putea sa te faca sa te simti mai pozitiv. Acest lucru ar putea sa atraga aproape de tine noi persoane si sa-i apropie mai mult pe cei care exista deja in viata ta. Daca te-ai gandit sa incep un proiect artistic, aceasta este ziua potrivita pentru a face acest lucru. Ideile creative ar trebui sa curga liber. Incearca sa te distrezi.

Horoscop Scorpion 17.05.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului