Horoscop Horoscop Scorpion 18.06.2017

Astazi esti tentat sa faci anumite lucruri ce nu sunt pe gustul celorlalti. Un prieten iti va reprosa anumite lucruri si te va face sa te enervezi. Daca nu te calmezi risti ca atmosfera sa se tensioneze si sa ai unele conflicte cu persoanele dragi. Vizita unor musafiri neasteptati te va lua prin surprindere si iti va face o deosebita placere.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Nu te tortura cu restrictii și responsabilitati dificile si plictisitoare. Efortul tau va fi observat de oricine oricum. In schimb, du-te la o plimbare, suna un prieten, gaseste ceva nou de facut. Daca nu poti rezista fara internet, incearca sa vizitezi unele bloguri pe care le vizitai de obicei.

Horoscop Scorpion 18.06.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului