Horoscop Horoscop Scorpion 18.06.2019

In aceasta zi poti avea impresia ca timpul sta in loc. Tot ceea ce vrei sa termini, pare ca se misca cu incetinitorul. Incearca sa iesi sa iei aer proaspat pentru un timp si vei gasi puterea necesara pentru a te concentra pe ceea ce ai de facut.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 18 – 24 noiembrie 2019

E perioada regretelor si a nemultumirilor legate de ceva in care ai investit timp si bani in ultima perioada. Fie este vorba de o dezamagire din partea partenerului de viata fie e ceva legat de o investitie familiala. Vei avea un nivel de interactiune crescut si asta te va ajuta sa gasesti solutii la problemele pe care le ai. Incearca sa faci o lista cu prioritatile pe care le ai de facut pentru a nu te confrunta cu probleme in urmatoarea perioada.

Horoscop Scorpion luna noiembrie 2019

In aceasta luna este necesar sa participi la diferite adunari si intalniri. Vor exista multe situatii conflictuale si tensiuni in jurul tau dar vei reusi sa le depasesti cu bine.n Succesul unei rude sau a unui copil din familie iti va aduce multa bucurie.
Este o luna favorabila din punct de vedere financiar. Vei obtine venituri suplimentare sau te vei bucura de cresterea salariala.
Te vor preocupa anumite relatii din trecut sau poti experimenta o intalnire cu o iubire veche, care va fi placuta pentru ambele parti.

Horoscop de ieri

Ai avut succes recent in profesia ta. Ai muncit mult si ai invatat lucruri, iar acest lucru nu s-a pierdut pentru cei de deasupra ta in ierarhie. Ai castigat un nou respect pentru tine si pentru abilitatile tale. Poate doresti sa puni unul dintre cadourile tale la lucru. Acesta ar putea fi un talent artistic sau darul vindecarii. Profita din plin de el!

Horoscop Scorpion 18.06.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului