Horoscop Horoscop Scorpion 20.01.2020

Evenimentele atat in ​​arenele personale, cat si in cele publice iti pot oferi un sentiment nou si neasteptat de putere asupra propriului destin. Poate ca munca grea a dat rezultate in cariera si pe plan financiar. Suportul si incurajarea din partea prietenilor si a familiei sunt susceptibile de a te stimula catre realizari ulterioare, in special in domeniile care necesita experienta. Daca folosesti bine aceste abilitati acum, aceasta tendinta ar putea continua.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 17 – 23 februarie 2020

Progresul tău în activitatea pe care o desfășori se pare că stă putin pe loc. Cu cât vei încerca mai mult cu atât ți se va părea mai greu de avansat. Însă e timpul să te relaxezi, să îți impui să te relaxezi și vei vedea că sarcinile vor deveni mult mai ușoare. Oricare ar fi domeniul tău de activitate, o abordare mai ușoară îți va permite să mergi înainte în loc să te blochezi judecându-te și criticându-te constant.
Când vine vorba de cheltuit bani, e clar că știi ce îți dorești cel mai mult și săptămâna asta chiar ai ocazia să cumperi aproape fără limite. Faptul că, in contul tău bancar ar putea să fie deajuns pentru ce îți dorești, este cea mai mică preocupare a ta saptamana asta.

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Pentru prima saptamana a lunii februarie, Marte va fi plasat in zodia ta, insufland astfel multa incredere si vitalitate. Vei fi suficient de curajos pentru a infrunta provocarile cu vigoare si pasiune. Cu toate acestea, incearca sa iti controlezi ego-ul si agresivitatea incepand cu 8 februarie, pe masura ce Marte va intra in cea de-a doua casa de vorbire, ceea ce necesita nativii Scorpionului sa fie mai atenti la vorbirea lor, avand in vedere faptul ca o singura expresie ii poate face sa cada in o lupta verbala. Evita excesivitatea si incearca sa fii amabil si umil cu toti cei din jur. Nu este rezonabil sa investesti o suma imensa in afaceri, deoarece riscul este posibil. Mergi cu fluxul si fa pasi pentru a te asigura ca stai departe de riscuri si pierderi.

Horoscop de ieri

Imaginatia ta zboara azi. Interesul tau pentru problemele mistice si metafizice va fi la un moment dat destul de ridicat si te poti vedea plimbandu-te prin librarii. Calatoria in locuri indepartate poate parea deosebit de atragatoare si s-ar putea sa visezi ca zbori in India, Israel, Egipt sau Irlanda. Acest lucru este minunat, atata timp cat stai la pamant. Planifica o calatorie daca poti sau alatura-te unui grup de meditatie. Lasa-te dus de val!

Horoscop Scorpion 20.01.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului