Horoscop Horoscop Scorpion 20.09.2018

Persoanele din jurul tau pot actiona prin unele iesiri ciudate, asa ca lasa-te purtat de val. Ca de obicei, ai o abilitate extraordinara de a te arunca cu capul inainte si sa iesi neatins. Trebuie sa ai grija insa ca nimeni sa nu isi insuseasca reusitele tale. Ramai relaxat in timp ce iti mentii controlul actiunilor tale.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 24 februarie – 01 martie 2020

Contactele sociale noi si atractiile de la locul de munca pot sa va aduca optiuni romantice in viata dumneavoasta. Daca sunteti deja intr-o relatie serioasa sunteti tentati sa flirtati ceea ce va cauza mici gelozii. Exista sansa ca una dintre dorintele tale de mult timp sa devina realitate. Este o saptamana in care apar noi proiecte de lucru sau planuri de calatorie pe termen scurt. Va simtiti bine in pielea dumneavoastra si simtiti nevoia sa experimentati mereu. La sfarsitul saptamanii vei lua o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul tau.

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Pentru prima saptamana a lunii februarie, Marte va fi plasat in zodia ta, insufland astfel multa incredere si vitalitate. Vei fi suficient de curajos pentru a infrunta provocarile cu vigoare si pasiune. Cu toate acestea, incearca sa iti controlezi ego-ul si agresivitatea incepand cu 8 februarie, pe masura ce Marte va intra in cea de-a doua casa de vorbire, ceea ce necesita nativii Scorpionului sa fie mai atenti la vorbirea lor, avand in vedere faptul ca o singura expresie ii poate face sa cada in o lupta verbala. Evita excesivitatea si incearca sa fii amabil si umil cu toti cei din jur. Nu este rezonabil sa investesti o suma imensa in afaceri, deoarece riscul este posibil. Mergi cu fluxul si fa pasi pentru a te asigura ca stai departe de riscuri si pierderi.

Horoscop de ieri

Intuitia si sensibilitatea ta naturala vor fi sporite astazi. Poti citi gandurile si sentimentele altora si le poti interpreta cu exactitate. Din pacate, nu poti folosi aceasta abilitate la fel de eficient pe tine. Iti poti aminti unele probleme vechi, provocandu-ti un anumit stres. Aceste probleme te blocheaza intr-un fel si nu vei putea merge mai departe cu viata ta pana nu le vei rezolva o data pentru totdeauna. Poate un profesionist te-ar putea ajuta.

Horoscop Scorpion 20.09.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului