Horoscop Horoscop Scorpion 20.12.2020

In decursul acestei zile vei reusi sa iti rezolvi anumite probleme ce nu te-au lasat in pace in urmele zile. Exista posibilitatea ca un prieten de familie sa iti propuna o noua colaborare ce iti poate imbunatati veniturile. Nu te grabi in luarea anumitor decizii pana nu esti sigur ca ceea ce faci este corect.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Este posibil sa iti intalnesti sufletul pereche. Chiar daca nu esti adeptul intalnirilor aranjate, la sfarsit le vei da dreptate prietenilor. Te gandesti chiar sa iti schimbi garderoba. Te sfatuim sa faci asta doar daca este nevoie. Oricine ar fi te va iubi pentru cine esti, nu pentru hainele tale.

Horoscop Scorpion 20.12.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului