Horoscop Horoscop Scorpion 21.01.2020

Nu este nevoie sa te dai cu capul de un perete. Ziua ta va fi provocatoare, dar nu te poti descurca prea bine singur. Configuratiile planetare de astazi te vor impinge sa pui bazele proiectelor pe care le-ai planificat in ultimele sase luni. Lasa-te dus de val. Uneori, oamenii cred ca esti priceput la asumarea anumitor riscuri, dar ca nu le poti mentine. E timpul sa le dovedesti contrariul!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Scorpionii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

In decursul acestei zile vei avea multe de facut spre nemultumirea partenerului de viata. Exista posibilitatea ca persoana iubita sa fi avut alte planuri pentru aceasta zi, dar din cauza preocuparilor tale va fi nevoita sa contramandeze totul. Poate ar fi bine sa vorbiti deschis astfel incat sa gasiti o solutie prin care sa fiti amandoi multumiti. Merita incercat.

Horoscop Scorpion 21.01.2020

scorpion

Istoric Scorpion



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului