Horoscop Horoscop Scorpion 21.02.2024

Unele vesti dezamagitoare te-ar putea aduce intr-o stare destul de sumbra la un moment dat astazi. Cineva apropiat tie s-ar putea sa trebuiasca sa plece brusc din oras pentru cateva saptamani si te vei simti singur fara el. Nu prea are sens sa te concentrezi pe asta, totusi. Va trebui doar sa ramai in legatura prin telefon sau e-mail si sa te uiti cu optimism la momentul in care prietenul tau se intoarce. Oricum, ar trebui sa fii destul de ocupat in acele zile!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Vremea plictiselii s-a terminat si este timpul sa accelerezi ritmul. Iesi din casa astazi in toata splendoarea ta si fii mandru de ceea ce ai de oferit lumii. Fii curajos in relatiile tale cu ceilalti si ia-ti timpul necesar pentru a te exprima pe deplin intr-un mod creativ. Cu cat zambetul tau este mai mare, cu atat vei merge mai departe in aproape orice situatie pe care o intalnesti.

Horoscop Scorpion 21.02.2024

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului