Horoscop Horoscop Scorpion 21.03.2021

In ultima perioada ai impresia ca viata ta semana cu un vis urat. Esti aproape sigur ca oamenii din jurul tau vorbesc despre tine dar nimic inteligibil nu iese din gura lor. Poate ca persoanele apropiate au probleme cu obtinerea unor contracte si te simti ciudat spunandu-le mereu sa se calmeze si ca totul se va rezolva. Incearca sa gasesti o solutie pentru a rezolva amiabil situatia.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Puterile tale mentale ar trebui sa fie deosebit de acute astazi. Mintea ta va fi rapida si receptiva, iar abilitatile tale de comunicare sunt extrem de clare. Te simti in varful lumii, ca si cum ai putea vinde orice oricui! Profita la maximum de aceasta crestere a puterii intelectuale incepand orice proiecte noi pe care le-ai luat in considerare.

Horoscop Scorpion 21.03.2021

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului