Horoscop Horoscop Scorpion 21.06.2016

Ziua de astazi promoveaza mobilitate, diversitate si un anumit grad de frivolitate. Succesul in afaceri se va manifesta cel mai probabil in prima jumatate a zilei. Munca multa, comunicabilitatea, spiritul de antreprenor si curajul promit rezultate decente in aceasta perioada. Acesta este un moment favorabil pentru o interventie chirurgicala.

Horoscop săptămânal Scorpion 18 martie – 24 martie 2019

E timpul distracției, pentru că energia de care dispui în perioada următoare te va ajuta să fii foarte creativ și de neoprit atunci când vine vorba de planuri de acest fel. Orice vei alege să faci, fie că va fi participarea la un concert sau o expozitie, sau orice altă activitate, vei avea parte de distracție maximă.

Și dacă va fi vorba de o întâlnire, tot de maxim succes și distracție se pare că vei avea parte, chiar și în cazul unei prime întâlniri. Nu ezita nici un moment să faci ceea ce creativitatea te indeamnă!

Chiar dacă călătoriile și distracția sunt la ele acasă săptămâna asta, pe joi ar fi bine să te concentrezi puțin și pe activitățile tale curente, pentru că o ocazie de afaceri sau un plan nou pentru proiectele tale, pot să apară.

Vineri și la finalul acestei perioade un eveniment așteptat și planificat mai demult se poate să îți umple tot programul și să te bucure așa cum nu s-a mai întâmplat demult.

Horoscop Scorpion luna martie

Ai în față provocări mari legate de carieră și de anumite lucruri pe care ai vrea să le duci la bun sfârșit. Poate ai nevoie de un pic de orientare spre propriul interes în releția cu ceilalți. Nu e nimic nou pentru tine, dar este, cu siguranță cel mai bun moment. Ești deschis să te implicit în proiecte noi , imediat ce pui capăt celor care se află spre final acum. Dacă ești unul din cei care-si caută de muncă, vei avea success în demersurile tale, cei drept nu e chiar la ce visai tu dar, se va dovedi foarte potrivit.

Un inceput furtunos de primavară în relațiile afective. Poate fi din cauza dorinței de înnoire sau e pur și simplu o evoluție cu multe modificări. Cu toate că e un cuvât greu de digerat, se pare că vor fi și unele disensiuni verbale și de atitudine intre voi. Totul poate degenera dacă nu ai curajul și putera de a te ridica deasupra situație și de a privi cu ochi neutri starea dintre voi. Dar, ca orice furtună, nu va ține mult și se va însenina și peste voi. Foarte important ar fi să încerci să reduci cât mai mult pagubele și să reconstruiești.

Nu șitu dacă e de la soare sau așa se prezintă primăvara pentru tine, da rai un tonus excelent. Nici o problemă de sănătate nu se lipește de tine, ba chiar te simți din ce în ce mai complet și perfect functional. Starea de bine fizic are repercursiuni și asupra dispoziției tale, care e fulminantă. Atragi și pe cei din jurul tău spre motivație și curaj.

Fii forte atent la resurse! Nu ai un portofel prea încăpător și nici conturi prea pline, așa că e bine să măsori de două ori și să tai odată, când vine vorba de cheltuitul banilor. Fii cu limitatorul de cheltuieli după tine și o să reușești să eviți lipsurile.

Horoscop de ieri

Schimbari minore ale situatiei tale financiare ar putea face ca aceasta zi sa fie una destul de frumoasa. Poate ca descoperi o eroare bancara in favoarea ta, primesti un imprumut sau un cadou generos. Indiferent de ce este, este posibil sa faci posibila o achizitie pe care ai crezut ca trebuie sa o amani pentru o anumita perioada de timp. Bucura-te de norocul tau si profita la maximum de orice ocazie!

Horoscop Scorpion 21.06.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului