Horoscop Horoscop Scorpion 21.08.2016

Incearca sa iti faci un program cat mai bine planificat deoarece vei avea parte de o zi foarte incarcata cu multe probleme de rezolvat. Chiar daca simti ca ai destula energie sa faci fata cestor probleme ar fi bine sa nu refuzi si sfatul prietenilor. Dupa-amiaza se poate sa primesti o suma semnificativa de bani de la o persoana mai in varsta din familie.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

Horoscop saptamanal Scorpion 03-09 august 2020

Sectorul cu adevărat favorabil în acest interval este cel profesional unde ai parte de o lentoare care îți convine, tu neavând prea mult elan. Șefii sunt indulgenți și faci absolut totul în ritmul tău. Nici măcar colegii nu mai fac comentarii totul deplasate la adresa ta. Abia după ziua de vineri se pune problema unei competiții profesionale și tu nu știi dacă să te retragi sau să te motivezi suplimentar.

Pe plan relațional parcă îți lipsește apropierea de un prieten care nu se află lângă tine. Nu ai vrea să pierzi o relație atât de specială de aceea faci eforturi să stai cât mai aproape de el.

Horoscop Scorpion luna august 2020

La începutul acestei luni scorpionii simt dorința de a învața ceva nou , iar capacitățile sale se dovedesc a fi superioare. Luna aceasta va fi promițătoare , acum e timpul ca scorpionii să muncească asupra dezvoltării personale și a stimei de sine .
Cei care dețin posturi de conducere trebuie să fie foarte atenți, pentru ca urmează o perioada de instabilități pe plan profesional; nu vă lăsați influențați de partenerii de afaceri și bazați-vă pe propria intuiție.
La mijloc de lună ve-ți avea ocazia să cunoașteți oameni noi, să legați relații de prietenie și chiar să vă împliniți câteva din obiectivele mult dorite.
Viața personală în această lună pare să fie liniștită, plină de mici suprize; scorpionii vor trăi momente frumoase alături de partenerul său , iar pentru cei singuri această lună pare să promită noi întâlniri , pasiuni sau chiar relații puternice .

Horoscop de ieri

Unele planuri importante, care implica, probabil, o vacanta sau o educatie, ar putea fi blocate temporar de circumstante dincolo de controlul tau. Acest lucru te poate enerva si poate chiar sa-ti tensioneze temperamentul. S-ar putea sa fii tentat sa iti versi frustrarile asupra altora. Ar fi mai productiv si provocator sa gasesti modalitati de a-ti face planurile sa functioneze, chiar daca acestea par sa intarzie.

Horoscop Scorpion 21.08.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului