Horoscop Horoscop Scorpion 21.10.2023

Probabil ca mesageria ta este plina de invitatii la petreceri. Pentru tine, nu exista un raspuns simplu. Fiecare apel pentru a accepta sau a respinge se transforma intr-o discutie lunga, in timp ce te pui la curent cu rudele si prietenii vechi. Este posibil sa primesti astazi o comunicare care iti va schimba viata intr-o noua directie. Usi pe care nu le-ai luat in considerare s-ar putea deschide larg pentru tine.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Astazi, confuzia poate domni, in special daca esti intuitiv. S-ar putea sa resimti vibratii ciudate care ar putea sa te tulbure. Nu incerca sa le intelegi. Capacitatile tale extrasenzoriale ar putea sa nu functioneze la capacitate maxima, sau oamenii ale caror sentimente le percepi ar putea sa fie stresati si sa nu aiba directie clara. Sau poate fi o combinatie a ambelor. Oricare ar fi situatia, ar trebui sa te simti in normalitate maine.

Horoscop Scorpion 21.10.2023

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului