Horoscop Horoscop Scorpion 23.04.2022

Ai avut o dorinta secreta pentru cineva despre care crezi ca se gandeste la tine doar ca la un prieten? Nu fi surprins daca inveti altfel astazi. Aceasta este o zi in care pasiunile ascunse pot fi dezvaluite brusc – iar prietenul tau ar putea divulga in mod neasteptat o atractie ascunsa pentru tine! Singurul dezavantaj este ca uneori poate fi o dezamagire cand fanteziile devin realitate. Ia nota de reactia ta inainte de a merge mai departe.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Anumite intrebari despre viata de familie nu sunt la fel de taiate si uscate cum crezi. Acest lucru poate fi cazul atunci cand sunt implicate emotii. Cu toate acestea, mai mult decat oricine altcineva, trebuie sa ai grija sa nu ranesti sentimentele cuiva. Astazi se poate intampla ceva care iti va permite sa controlezi situatia in timp ce iti controlezi emotiile.

Horoscop Scorpion 23.04.2022

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului