Horoscop Horoscop Scorpion 24.03.2016

O activitate de grup duce la discuții despre mistere cunoscute, dar nerezolvate. Jack Spintecătorul, Dalia Neagră, adevărul despre O.J. Simpson și alte probleme intrigante vor capta atenția oricărei persoane prezente și ar putea duce la dezbateri destul de aprinse în încercarea de a găsi soluții. Ar trebui să iei notițe cu ceea ce spun ceilalți. Fiecare soluție spune multe despre persoana care a propus asta.

Horoscop săptămânal Scorpion 15 – 21 aprilie 2019

              Ești foarte aproape de împlinirea pe plan sentimental, fie că ești single sau într-o relație, zilele care urmează te vor pune intr-o lumină foarte bună pentru cel de lângă tine, lucru pe care îl vei revendica la maxim.

               La muncă, unele sarcini destul de precise îți dau bătăi de cap și te pun la o grea încercare. Nu e minic care să nu știi să îndeplinești, ci doar termenele de livrare și calitatea muncii trebuie să fie impecabile. Ai destule cunoștințe să duci la bun sfârșit orice sarcină din domeniul tău, așa că trebuie doar să te concentrezi și să stărui în desăvârșirea sarcinilor și vei avea bucurii deosebite. Chiar un câștig suplimentar substantial te așteaptă la final.

Ai mult noroc la bani în zilele ce urmează, pentru că dacă vei hotărâ să te descizi spre ceva extra, va fi o decizie înțeleaptă și pentru moment dar și pentru viitor. Dacă ai de mers la cumpărături pe weekend, o să ai parte de momente plăcute.

Horoscop Scorpion luna aprilie

              Între toate noutățile pe care le vei primi de la cursul actual al vieții, cea mai mare importanță o are noutatea dată de orientarea către un stil de viață mai sănătos. Aici este cea mai acută nevoie de schimbare, tu știi foarte bine de ce. Trebuie să alegi să te transformi în consumator și promotor al vieții sănătoase pe tremen nelimitat. Vei scăpa de obiceiurile nesănătoase și unele adicții, dar mai ales vei reuși să scapi de acele situații în care ajungeai frecvent să fii epuizat fizic sau emoțional. Dacă vei stărui vei fi vindecat.

O să ai șansa rară de a te redescoperi așa cum ești tu, nemascat de vreun interes a=sau sitiație trecătoare. Ai deja o marjă mare de libertate și nu mai trebuie decât să mai pui și mintea pe  aceleași acorduri și toate se vor desfășura în favoarea ta.

În a doua parte a lunii se pot alinia mai multe realități în fața ta, în așa fel încât vei descoperi un nou EU de care vei fi pe deplin satisfăcut. Poate și unele persoane din trecut se vor propia dinnou de tine cu un scop, de data asta, mult mai evident – împărtășiți aceleași valori de mici. Lasă la oparte așteptările standard și o să fii plăcut impresionat de ce va urma.

Horoscop de ieri

Poti sa-ti amintesti astazi anumite lucruri pe care vroiai sa le dai uitarii. Exista posibilitatea sa te gandesti la anumiti prieteni si la membri ai familiei care traiesc departe. Te-ai putea simti un pic nostalgic, gandindu-te la timpul pierdut. Poti incerca sa iei in considerare efectuarea unor apeluri telefonice pentru a contracara aceste sentimente. Daca nu te poti conecta cu o anumita persoana, petrece putin timp uitat printr-un album foto.

Horoscop Scorpion 24.03.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului