Horoscop Horoscop Scorpion 24.08.2019

Asculta pasarile astazi. Au o melodie pentru tine, spunandu-ti sa fii fericit. Fa-ti timp pentru a face lucruri care te fac sa te simti bine. Conecteaza-te cu oameni creativi si proiecte care iti scurg sucurile artistice. Pastreaza lucrurile usoare si inaltatoare. Poate fi greu sa iei o decizie in legatura cu ceva in acest moment, dar nu lasa asta sa te impiedice sa fii productiv.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 16 – 22 septembrie 2019

Un potential iubit sau un nou prieten va va solicita sfaturi importante sau va necesita sa-i acordati mai multa atentie emotionala. Este posibil sa apara dispute minore in familie dar cel mai indicat ar fi sa nu ignorati cererile subtile venite din partea membrilor familiei. Te vei simti motivitat sa-ti dezvalui anumite amintiri persistente sau temeri si vei fi dispus sa accepti cateva idei noi. In aceasta saptamana vor aparea si cateva neintelegeri cu colegii sau cu partenerii de munca. Daca vei fi dedicat obietivelor pe termen lung, totul va fi bine.

Horoscop Scorpion luna septembrie 2019

Aceasta luna aduce o schimbare de energie în cariera, finanțele și relațiile si tale – este un moment excelent pentru a reflecta asupra bugetului tau, a planifica o întâlnire cu șeful sau a iniția o conversație despre ceva legat de cariera ta sau de viața publică. Zguduirile vor ajunge în parteneriate și, din nou, este crucial să fii cu oameni care te acceptă pentru cine ești și să nu încerci să te limitezi. Pe măsură ce atmosfera se schimbă, acordați atenție persoanelor neașteptate cu care va veti putea întâlni sau alerga. Spre sfarsitul lunii te regăsești într-o dispoziție foarte filozofică despre dorințele tale și îți dai seama cât de important este pentru tine ca relațiile tale (romantice, creative, profesionale și platonice) să aibă loialitate și un sentiment de aventură. Vrei să lucrezi cu oameni care doresc să vadă lumea, să împărtășească idei și să-si asume riscuri!

Horoscop de ieri

Astazi, ar putea avea loc o dezbatere asupra unui subiect controversat care implica politica sau probleme sociale. S-ar putea sa gasesti subiectul fascinant si sa inveti multe, dar vei fi mai putin confortabil atunci cand conversatia va trece de la o discutie la o cearta. In acel moment, poate doresti sa te deplasezi. Esti prea sensibil, asa ca nu-ti fa griji ca esti nepoliticos.

Horoscop Scorpion 24.08.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului