Horoscop Horoscop Scorpion 26.09.2019

Caldura, sensibilitatea si intelegerea ta in relatiile cu cei de care ai grija sunt mari. Ar trebui sa te simti cat mai bine, deoarece sanatatea ta este buna. Vrei sa iesi si sa fii social cu prietenii si familia. Daca nu sunt planificate anumite iesiri, nu ezita sa fii instigatorul. Toata lumea se va distra minunat, iar compania ta va fi foarte apreciata.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Prea multa presiune la locul de munca te-ar putea face sa ai chef sa arunci totul si sa mergi undeva singur. S-ar putea sa fii tentat sa petreci la o petrecere sau sa te delectezi prea mult cu mancarea sau bautura. Acest lucru se poate revarsa in relatiile tale personale, provocand dezacorduri cu prietenii sau familia. S-ar putea sa fie o idee buna sa ramai singur cateva ore. Te vei simti mult mai bine o data ce iti limpezesti mintea.

Horoscop Scorpion 26.09.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului