Horoscop Horoscop Scorpion 28.01.2020

Intelectul si sentimentele sunt unite complet astazi, in special atunci cand se refera la prieteni. Intelegerea ta de baza despre ceilalti este, de asemenea sporita de un simt mai intens al intuitiei. S-ar putea sa te intereseze o cauza de natura metafizica, sociala, ecologica sau umanitara. Foloseste-ti capacitatile mintale si emotionale extinse pentru a discerne care sunt cele mai bune pentru tine.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 17 – 23 februarie 2020

Progresul tău în activitatea pe care o desfășori se pare că stă putin pe loc. Cu cât vei încerca mai mult cu atât ți se va părea mai greu de avansat. Însă e timpul să te relaxezi, să îți impui să te relaxezi și vei vedea că sarcinile vor deveni mult mai ușoare. Oricare ar fi domeniul tău de activitate, o abordare mai ușoară îți va permite să mergi înainte în loc să te blochezi judecându-te și criticându-te constant.
Când vine vorba de cheltuit bani, e clar că știi ce îți dorești cel mai mult și săptămâna asta chiar ai ocazia să cumperi aproape fără limite. Faptul că, in contul tău bancar ar putea să fie deajuns pentru ce îți dorești, este cea mai mică preocupare a ta saptamana asta.

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Pentru prima saptamana a lunii februarie, Marte va fi plasat in zodia ta, insufland astfel multa incredere si vitalitate. Vei fi suficient de curajos pentru a infrunta provocarile cu vigoare si pasiune. Cu toate acestea, incearca sa iti controlezi ego-ul si agresivitatea incepand cu 8 februarie, pe masura ce Marte va intra in cea de-a doua casa de vorbire, ceea ce necesita nativii Scorpionului sa fie mai atenti la vorbirea lor, avand in vedere faptul ca o singura expresie ii poate face sa cada in o lupta verbala. Evita excesivitatea si incearca sa fii amabil si umil cu toti cei din jur. Nu este rezonabil sa investesti o suma imensa in afaceri, deoarece riscul este posibil. Mergi cu fluxul si fa pasi pentru a te asigura ca stai departe de riscuri si pierderi.

Horoscop de ieri

In general, ai tendinta sa fii o persoana foarte orientata fizic, dar astazi ai mai multe sanse sa privesti in interior, poate sa experimentezi cu propriile abilitati psihice sau sa studiezi concepte spirituale. De asemenea, s-ar putea sa te simti mai interesat decat de obicei de domeniul artelor, in special in ceea ce provine din alte culturi. Vei fi mult mai contemplativ astazi decat de obicei. S-ar putea dovedi iluminator sa-ti scrii gandurile.

Horoscop Scorpion 28.01.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului