Horoscop Horoscop Scorpion 28.02.2017

Unele discutii in contradictoriu te vor face sa devii destul de irascibil si vei avea senzatia ca nimic din ceea ce faci nu este bine. Lipsa comunicarii iti va provoca anumite neplaceri la locul de munca si vei fi nevoit sa dai unele explicatii pentru a putea redresa situatia creata. Incearca sa eviti sa participi la unele activitati chiar daca ti se vor parea destul de promitatoare.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

Horoscop saptamanal Scorpion 15 – 21 iulie 2019

Orice discuție despre investiții și activități noi în afacere, se pare că poate să aducă unele conflicte. Nu fi doar tu și ideea atunci când promovezi o nouă viziune celorlalți, fă puțin loc și dialogului, pentru că așa vei arăta că mai contează și cei pe care te bazezi să execute.
Trebuie să știi că o discuție importantă se vrea purtată și ai face bine să-I dai curs cât mai curând. Vei constata că poate să scoată la lumină unele sentimente de care nu știai. Lasă să treacă orice neînțelegere de la sine pentr că un semn de maturitate si respect în același timp.
Este însă destul de important pentru tine să reții că e un moment bun să îți promovezi afacerea, sau ideile pe care le ai. Sunt unele persoane care așteaptă să afle exact ce ai tu de oferit.

Horoscop Scorpion luna iulie 2019

Pe măsură ce începe luna, faci progrese solide în relațiile tale, renuntand la temeri și percepții mai întunecate, pentru a recunoaște sprijinul foarte real în viața ta. Luna nouă din 3 iulie te atrage în continuare într-un angajament financiar, sexual sau personal. Nu ești neputincios. Fii conștient de valorile și dorințele tale și poti face alegeri conștiente.
Pe măsură ce Marte se opune lui Saturn câștigi o perspectivă nouă asupra unei situații, poate o problemă juridică.
Până pe 17 iulie, luna plină în Sagetator aduce la lumină problemele legate de venituri și implicații. Evita luptele de putere. Ești liber și nu există o alegere greșită. Ai încredere în viziunea cea mai optimistă. Aceasta este o șansă pentru o anumită reevaluare, permițându-ti să investesti în angajamente care se aliniază la valorile și obiectivele pe termen lung.
Pe măsură ce se termină luna, evoluțiile neașteptate te împing mai departe de-a lungul călătoriei tale. Mai presus de toate, ai încredere în tine când intri în lumină.

Horoscop de ieri

Romantismul iti vine in cale, atata timp cat ramai la nivel. Ai grija de sarcinile de zi cu zi si apoi lasa-ti inima sa creasca. Ai o legatura puternica cu emotiile tale. Increde-te in ininstinctele tale si lasa-ti inima sa preia controlul. Fii realist cu privire la relatiile tale cu ceilalti, dar impinge-ti limitele dupa ce au fost stabilite.

Horoscop Scorpion 28.02.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului