Horoscop Horoscop Scorpion 28.08.2020

Ziua de astazi este una destul de plictisitoare pentru tine. Cheful de munca si motivatia au disparut definitiv din peisaj si drept urmare, la munca nu stii cum sa te sustragi sarcinilor pentru ca esti constient de lenea ce te-a cuprins. Nici acasa nu esti mai in forma, astfel ca te apuci de treburile casnice si iti dai seama ca nu le vei duce la bun sfarsit, semn ca ai nevoie de ajutor.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna septembrie 2020

Aceasta luna aduce o schimbare de energie în cariera, finanțele și relațiile si tale – este un moment excelent pentru a reflecta asupra bugetului tau, a planifica o întâlnire cu șeful sau a iniția o conversație despre ceva legat de cariera ta sau de viața publică. Zguduirile vor ajunge în parteneriate și, din nou, este crucial să fii cu oameni care te acceptă pentru cine ești și să nu încerci să te limitezi. Pe măsură ce atmosfera se schimbă, acordați atenție persoanelor neașteptate cu care va veti putea întâlni sau alerga. Spre sfarsitul lunii te regăsești într-o dispoziție foarte filozofică despre dorințele tale și îți dai seama cât de important este pentru tine ca relațiile tale (romantice, creative, profesionale și platonice) să aibă loialitate și un sentiment de aventură. Vrei să lucrezi cu oameni care doresc să vadă lumea, să împărtășească idei și să-si asume riscuri!

Horoscop de ieri

Problemele legate de comunicare par a fi dezamagitoare. Este posibil ca mesajele sa nu fie livrate, e-mailurile sa nu fie primite si oamenii ar putea sa iti interpreteze gresit cuvintele. Acest lucru ar putea crea o mizerie care opreste totul. Trebuie sa vorbesti direct cu oamenii, sa dai instructiuni detaliate, sa folosesti un limbaj simplu si sa te asiguri ca iei notite!

Horoscop Scorpion 28.08.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului