Horoscop Horoscop Scorpion 28.12.2019

Va trebui sa faci fata unor conflicte interne si externe. Adesea esti atat de fericit ca te pierzi in visele tale incat nu te concentrezi cu adevarat pe ceea ce se intampla in lumea reala. Dar astazi clopotele de alarma care se refera la munca sau la finante te trezesc grosolan. E inutil sa intri in panica. Vei afla ca fuga nu face decat sa inrautateasca situatia.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 06 – 12 aprilie 2020

Simți că cei din familie încearcă prin diverse metode să îți conducă viața, iar acest lucru te face să te simți inconfortabil. Scorpionii sunt irascibili la acest început de săptămână și nu reușesc să transmită în mod corect mesajele pentru familie. Vor libertate și încredere din partea celorlalți și primesc în schimb momente tensionate și spionări.

Este foarte posibil ca vineri să aibă ocazia să le întoarcă un favor unor persoane care de-a lungul timpul nu au fost chiar prietenoase. Este momentul lor de maximă glorie pe terenul răzbunării, chiar dacă astfel de gesturi nu le aduc fericirea ori mulțumirea mult visată.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

De cateva saptamani abia acum ai inteles ca fiecare zi aduce partea sa de constrangeri. De exemplu, astazi ai putea simti indoieli cu privire la aspectul tau fizic. Iti pui la indoiala atractivitatea sau capacitatea ta de a face impresie cuiva speciala? Ai folosit la un moment dat o judecata proasta si iti este frica ca ti-ai ranit reputatia? O decizie pe care o iei la sfarsitul zilei va alina aceste anxietati.

Horoscop Scorpion 28.12.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului