Horoscop Horoscop Scorpion 28.12.2019

Va trebui sa faci fata unor conflicte interne si externe. Adesea esti atat de fericit ca te pierzi in visele tale incat nu te concentrezi cu adevarat pe ceea ce se intampla in lumea reala. Dar astazi clopotele de alarma care se refera la munca sau la finante te trezesc grosolan. E inutil sa intri in panica. Vei afla ca fuga nu face decat sa inrautateasca situatia.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 13 – 19 ianuarie 2020

Îți lipsește aliatul tău cel mai de preț și anume luciditatea. Ești extrem de confuz cu privire la viitor și nu știi încotro să te îndrepți, deși oportunități apar peste tot. Ți se fac tot felul de oferte de colaborare pe care nu le accepți din cauza scepticismului ce a pus stăpânire pe tine. Te temi să nu fii cumva tras pe sfoară și uite așa treci peste șanse importante de a obține venit.
Asişti în weekend la discuții interminabile cu familia despre o investiție majoră la care ar trebui să participi și tu. Se pare că ești singurul care se opune momentan vehement oricăror investiții în locuință.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Mintea ta este ascutita, rapida si plina de idei. Discutiile cu altii aduc informatii utile care ar putea deschide usi noi pentru tine, daca profiti la maxim. Activitatile de grup ar trebui sa se dovedeasca deosebit de stimulante in acest moment. Pana la sfarsitul zilei, creierul tau ar trebui sa fie deosebit de activ. Fa o plimbare si curata-ti mintea.

Horoscop Scorpion 28.12.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului