Horoscop Horoscop Scorpion 29.04.2018

Un vizitator de sex feminin ar putea veni la usa ta astazi cu cateva informatii interesante si utile. Ar putea implica orice, de la tendintele pietei de valori, o nunta viitoare sau chestiuni oculte si metafizice. Oricare ar fi, o vei gasi captivanta si ar putea sa stai si sa o asculti pentru ceva timp. Pana cand va pleaca, mintea ta poate fi bine sa se roteasca. Fa o plimbare pentru a iti limpezi gandurile sau vei sta treaz toata noaptea.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai putea simti mai ales intuitiv si mai sensibil decat de obicei la conditiile sociale si politice inacceptabile. S-ar putea sa iti vina idei pentru noi obiective, poate umanitare. Ar trebui sa fii intr-o stare de spirit deosebit de idealista, astfel incat sa poti veni cu posibilitati minunate care nu sunt viabile acum. Scrie-ti ideile si consulta-te cu cineva care iti impartaseste interesele, apoi poti decide cum sa procedezi.

Horoscop Scorpion 29.04.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului